HomeZoekmachine-optimalisatie (SEO)Traffic Builders wéér beste zoekmachine marketing bureau van Nederland

Traffic Builders wéér beste zoekmachine marketing bureau van Nederland

Emerce 100 2014

Whuaaaaaaaaah! De grote bekendmaking is ook gestrand in de Caraïben. Terwijl ik momenteel zelf voor brons ga op Mambo Beach, pakt Traffic Builders opnieuw goud. Hoppa!

Iedereen in het WTC in Almere-Stad van harte gefeliciteerd. De champagne staat al koud. Immers: daar moet op gedronken worden, hi ha ho.

Onafhankelijk onderzoek

Onderzoeksbureau Motivaction polst jaarlijks de prestaties van honderden dienstverleners in de internet marketingbranche. Dit doen zij in opdracht van het bekende multichannelplatform Emerce.

Hun onafhankelijke imago-onderzoek telde ditmaal welgeteld 1.435 respondenten die hun bureau beoordeelden op vakinhoudelijke kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit in het afgelopen jaar.

Emerce 100, 2014

Afgelopen donderdag 10 april verscheen de uitslag: de 9e editie van de Emerce 100, de jaarlijkse hitparade voor de beste bedrijven in de e-business.

Het bedrijf dat mij jarenlang onder haar vleugels nam, scoorde samen met StormMC de meeste sterren (6,5) in de categorie ‘Searchmarketingbureaus’ en mag zichzelf ― terecht ― heel 2014 ‘beste zoekmachine marketing bureau van Nederland’ noemen.

5/5 - (7 stemmen)