HomeCopywritingRoy Ishak spreekt op de Gouden Veer Copycursus 2015 [video]

Roy Ishak spreekt op de Gouden Veer Copycursus 2015 [video]

Gouden Veer

Nooit gehoord van de Gouden Veer? Geeft niks. Als je geen copywriter bent, althans. Deze vergulden sculptuur is — sinds 1978 — de meest prestigieuze prijs van de Lage Landen voor de beste verkoopbrief én de enige tweejaarlijkse bekroning ter wereld van puur, 16 karaats goud.

En in de tussenliggende jaren? Dan organiseert het eerbiedwaardige genootschap een copycursus, gegeven door de Gouden Veer-winnaars in hoogsteigen persoon. Voor de ‘petite histoire’, zoals men in België zegt: één van hen was zelfs manager van Toon Hermans.

Je begrijpt, mijn neus krulde van trots toen ik dit verzoek van hen ontving: “Wil jij op de Gouden Veer Copycursus 2015 een gastles geven over SEO copywriting?” Wat denk je zelf? JA. Natuurlijk wil ik, sterveling, spreken op het Olympus van de Vlaamse copywriting. Wat een eer!

En zo, lieve lezers, werd mijn leven een “knijp in mijn arm”-moment rijker. Het rekest betrof de achtste les, die plaatsvond op dinsdag 19 mei voor een volle bak in Mechelen: 24 cursisten, 3 docenten en 1 cameraploeg genaamd Sophie (mijn vriendin). Hierbij haar video-opname.

Betere beeldkwaliteit? Klik op het tandwiel-icoontje (rechtsonder in de YouTube-video) en selecteer de kwaliteit 720p HD.

5/5 - (10 stemmen)