HomeAlgemeenMasterclass “De vijfde P van de marketing” (25-11-14)

Masterclass “De vijfde P van de marketing” (25-11-14)

De vijfde P van de marketing

Weet je wat vrouwen sexy vinden aan een man? Wat hen doet smelten van verlangen? Volgens de beste vrouwenversierder ter wereld, Mystery, heeft het weinig te maken met uiterlijk.

In het boek The Game lees je hoe hij hart na hart verovert. In de tv-show The Pickup Artist zie je hoe hij de ene na de andere stoot aan de haak slaat. Terwijl hij niet bepaald gezegend is met de looks van Orlando Bloom. Of Brad Pitt.

Zijn geheim?

Hij gelooft heilig dat uitstraling aantrekkelijker is dan uiterlijk. Of beter gezegd: dat bepaalde karaktereigenschappen die je uitstraalt onweerstaanbaar zijn voor het andere geslacht. Eentje daarvan is een diepgewortelde passie.

Waarom vertel ik je dit?

Omdat dit karaktertrekje ook geldt voor het bedrijfsleven. Succesvolle ondernemers zijn bijna altijd gepassioneerde ondernemers. Met vurig enthousiasme, aanstekelijke ambitie en rotsvaste visie verleiden zij iedereen om zich heen: prospects, partners, personeel.

Helaas.

Bij veel MKB-ers is deze ooit zo sprankelende vonk gedoofd. Zij willen bouwen, maar zien relaties afbrokkelen. Zij willen omzet, maar watertrappelen door de economische crisis. Zij willen vrijheid, maar zijn noodgedwongen slaaf van hun eigen bedrijf. Gevolg? Zij verliezen hun aantrekkingskracht.

Dat vind ik zó zonde.

Ondernemen is geen werken. Het is je hobby uitoefenen tegen betaling. Voelt jouw bedrijf momenteel niet zo? Dan nodig ik je graag uit voor onze masterclass op dinsdag 25 november. Tijdens dit eenmalige event onthullen Ruth Sinkeler en ik je hoe je méér plezier, productiviteit en omzet bereikt.

Hoe? Door een vijfde P toe te voegen aan je marketingmix: passie.

Sprekers


NCNP Summit 2014 (1)Ruth Sinkeler is een internationaal gecertificeerde ondernemerscoach. Haar unieke aanpak bestaat uit een mix van o.a. het Golden Circle-model, de Ubuntu-filosofie en 15 jaar ervaring. Hiermee hielp zij honderden MKB-ers om zowel hun persoonlijke als zakelijke doelen te bereiken.

Roy IshakRoy Ishak is een DM-copywriter en SEO-consultant. Hij bezit ruim 8 jaar praktijkervaring, genereerde +25 miljoen euro omzet voor opdrachtgevers en bediende zo’n 200 bedrijven. Dit jaar werd hij door Johan Verest “meest winstgevende online copywriter van Nederland” genoemd.

Programma


  • 13.30 – 14.15 uur: Inloop, registratie en introductie
  • 14.15 – 15.30 uur: Van drijfveren naar doelen (Ruth)
  • 15.30 – 15.45 uur: Pauze
  • 15.45 – 17.00 uur: Van content naar contant (Roy)
  • 17.00 – 18.00 uur: Borrel

Details


  • Datum: Dinsdag 25 november 2014
  • Tijdstip: 13.30 – 18.00 uur
  • Locatie: Amsterdam (adres volgt)
  • Investering: € 97,- excl. btw
  • Aantal deelnemers: Slechts 50 plaatsen beschikbaar

5/5 - (8 stemmen)