HomeCursus Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Cursus Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Cursus Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Cursus SEO (zoekmachine-optimalisatie)

De enige cursus in Nederland die garandeert dat je je organische vindbaarheid, verkeer en verkopen minimaal verdubbelt.

 • Je ontdekt mijn eigen stappenplan dat garant staat voor een explosieve groei in Google (ongeacht in welke branche je actief bent).
 • Je stippelt tijdens de cursus een SEO-strategie uit voor je eigen website.
 • Je leert actuele technieken die mijn klanten 30,85%, 124,45%, zelfs 341,33% meer organische bezoeken opleverden.
 • Je krijgt les van een voormalig senior SEO-specialist van één van de beste zoekmachinemarketingbureaus van Nederland.
 • Je vraagt je offerte al binnen 60 seconden aan ― reageer vandaag nog!

Voor wie is deze cursus bestemd?

↓ Offerte aanvragen


Voor ondernemers die willen profiteren van één van de meest winstgevende marketingkanalen van dit moment. Voor marketeers die ervan verzekerd willen zijn dat zij een cursus volgen zónder achterhaalde of schadelijke SEO-tips.

Cursus SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Cursusprogramma

↓ Offerte aanvragen


Zoekwoorden-analyse: Welke zoekwoorden gebruiken mensen die jouw producten of diensten googlen en welke strategieën leveren je de snelste stijgingen op?
Structuur: Hoe maak je je websitestructuur, URL-structuur en interne linkstructuur zoekmachinevriendelijk, gebruiksvriendelijk en conversieverhogend?
Techniek: Hoe zorg je dat je CMS indexeerbaar is, Google “rich snippets” toont, je website sneller laadt, “duplicate content” wordt voorkomen enzovoort?
Content: Hoe optimaliseer je webteksten, afbeeldingen, video’s en PDF-bestanden voor zowel indexerende zoekmachines als gekwalificeerde bezoekers?
Linkbuilding: Aan welke criteria voldoet een natuurlijk linkprofiel en met welke betrouwbare linkbuildingstrategieën stijg je structureel in de organische zoekresultaten?
Meting: Hoe meet je autoriteit, linkpartners, posities, bezoekers en doelen, zodat je inzicht krijgt in de huidige en toekomstige prestaties van je website?

Mijn persoonlijke stappenplan

↓ Offerte aanvragen


Je krijgt een betrouwbaar en beproefd stappenplan aangereikt, waarmee je website of webwinkel structureel stijgt in de organische zoekresultaten. Het bewijs zie je hieronder: een greep uit de resultaten die ik boekte voor klanten.

Dit stappenplan bestaat uit een verzameling succesfactoren die ik put uit jarenlange zelfstudie, +30 begeleidde SEO-trajecten, urenlange kennissessies met collega-vakidioten van Traffic Builders en tientallen trainingen die tot wel 5.000 euro (!) bedragen.

Dankzij deze cursus doe je je zoekmachine-optimalisatie in één keer goed en maak je een bokkensprong over het intensieve en langdurige leertraject ― en dat voor slechts een fractie van de kosten, tijd en energie die ik hierin steek.

Succesverhaal #1

Meubelen: van 3.835 naar 13.090 organische bezoeken per maand (+341,33%)
SEO-case 1

Succesverhaal #2

Voedingssupplementen: van 22.104 naar 53.673 organische bezoeken in 4 maanden (+124,45%)
SEO-case 2

Succesverhaal #3

Hotelkamers: van 17.595 naar 23.023 organische bezoeken in 6 maanden (+30,85%)
SEO-case 3

Succesverhaal #4

Uitzendkrachten: van 294 naar 2.874 organische bezoeken per maand (+977,55%)
SEO-case 4

Succesverhaal #5

Software: van 118.485 naar 157.587 organische bezoeken in 1 jaar (+33,00%)
SEO-case 5

100% maatwerk

↓ Offerte aanvragen


KlantenoverzichtIk heb jarenlange ervaring aan de bureauzijde van de zoekmachinemarketing en ruim 30 bedrijven ― van MKB-ers tot multinationals ― bediend in de meest uiteenlopende branches.

Uitzendbureaus, verzekeraars, datingsites, ICT-bedrijven, drogisterijen, uitgeverijen, hotels, vastgoedbeleggers, bruidswinkels, bouwbedrijven, kledingproducenten, marketingbureaus, noem maar op. (De kans is groot dat ik zelfs één van je concurrenten heb geholpen.)

Hierdoor heb ik ― ten opzichte van SEO-consultants die jarenlang bij één of twee bedrijven intern hebben gewerkt ― het voordeel dat ik écht maatwerk kan bieden. Ik schotel je dan ook geen algemene SEO-technieken voor. Nee, ik stem de complete cursus Zoekmachine-optimalisatie af op jouw product, jouw markt en jouw website.

Unieke garantie

↓ Offerte aanvragen


GarantieDit stappenplan werkt!

Sterker nog, ik ben zo heilig overtuigd hiervan dat ik bereid ben om te garanderen dat je organische bezoeken en conversies binnen 6 maanden minimaal verdubbelen.

Zo niet, dan neem ik persoonlijk je website onder de loep en scherp ik je complete SEO-strategie aan. (Voorwaarden: je meet vooraf je organische bezoeken en conversies met Google Analytics én past alle SEO-technieken toe die ik je aanreik tijdens je cursus.)

Let op: deze unieke garantie is tijdelijk.

Ik weet dat deze SEO-technieken werken, omdat ik ze dagelijks gebruik. Aangezien ik echter geen glazen bol heb, weet ik niet of ze na bijvoorbeeld drie jaar nog steeds zo winstgevend zijn. Helemaal nu:

 • AdWords, Shopping en Maps de organische zoekresultaten wegdrukken.
 • Google organische zoekresultaten steeds vaker personaliseert.
 • Veel traditionele linkbuildingstrategieën sneuvelen door Penguin-updates.
 • Google de koppeling met veel SEO-tools doorknipt.
 • Bedrijven steeds betere zoekmachine-optimalisatie toepassen, omdat meer SEO-consultants (waaronder ik) inzichten prijsgeven die wij jarenlang alleen onderling “achter de schermen” deelden.

Kortom, wil je hoger in Google komen? Hoger dan die dekselse concurrent die zorgt dat jij momenteel omzet misloopt? En wil je de zekerheid dat je organische doelen of transacties met minimaal 100% stijgen? Doe jezelf dan een plezier: plan deze cursus vandaag nog.

Wat zeggen je voorgangers?

↓ Offerte aanvragen


Linda Tomaselli

“Increased my understanding of the SEO world.”

― Linda Tomaselli, energiedirect.nl (beoordeling: 8,9)


“I took the Zoekmachine-optimalisatie (SEO) course in June 2014. Roy had structured the course based on my personal level and the needs of our company. The advices he gave were practical and efficiency-oriented and he was willing to share his knowledge without reservation. The course certainly has increased my understanding of the SEO world and it has provided us with the right tools we need to improve our SEO strategy so I would definitely recommend it.”

Jason Wu

“Eén van de leukste en beste training(en).”

― Jason Wu, Suite Seven (beoordeling: 9)


“Mijn ervaring met de training van Roy is dat het één van de leukste en beste training(en) zijn die ik gevolgd heb op het gebied van online marketing. De training(en) en Roy onderscheiden zich onder andere door de persoonlijk en praktische aanpak. Na de cursus kan je de kennis direct toepassen. Kortom, een aanrader!”

Rosa Doreleijers

“Hij heeft een effectieve methode ontwikkeld.”

― Rosa Doreleijers (beoordeling: 9)


“Roy heeft een zeer effectieve en gestructureerde methode ontwikkeld om de SEO van een website aan te pakken. Hij leert je er mee werken d.m.v. kleine praktijkopdrachten en case-studies, zodat je het meteen in de vingers krijgt. Met zijn begeleiding, tips en humor, gaat er een gave SEO-wereld voor je open. Bedankt Roy!”

Wouter Krusemann

“Een absolute SEO-topper.”

― Wouter Krusemann (beoordeling: 9,8)


“Een absolute SEO-topper die meer dan voldoende empathische en communicatieve vaardigheden bezit om goed uit te leggen en je problemen te begrijpen!”

Manon de Jong

“In 1 maand steeg ik organisch met 31%.”

― Manon de Jong, reiswijsneuzen.nl (beoordeling: 10)


“Roy gaf mij met volle aandacht een individuele training voor het optimaliseren van de online vindbaarheid (SEO) van Reiswijsneuzen.nl. In een maand tijd stegen mijn organische zoekresultaten met 31%, wat een fantastisch resultaat is! Daarnaast heeft Roy met mij gespard over een verdienmodel en mij voorzien van concrete adviezen voor de technische optimalisatie van mijn website, zoals laadsnelheid, plugins, website structuur etc. Na afloop van andere cursussen bleef ik vaak een beetje ‘zweven’, maar bij Roy kreeg ik een strak omlijnd plan en weet ik exact hoe ik verder moet. Wat Roy Ishak onderscheidt is zijn gedetailleerde en toegepaste aanpak. Hij verdiepte zich duidelijk in mijn vraagstelling en voorzag me van specifieke tips voor mijn website. Ook zijn veel concrete acties ter plekke doorgevoerd. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid tijd en de kwaliteit van het werk dat hij heeft geleverd. Ik kan hem iedereen aanraden en overweeg zelfs een aanvullende cursus copywriting bij hem te gaan volgen.”

Alle details op een rij

↓ Offerte aanvragen


 • Aantal cursisten: Max. 5 collega’s per cursus Zoekmachine-optimalisatie.
 • Duur: Afhankelijk van je wensen (meestal 1 tot 3 dagdelen van 4 uur).
 • Locatie: Incompany of in een verzorgde vergaderzaal in de buurt.
 • Investering: € 875,- per dagdeel incl. voorbereiding, reistijd en naslagwerk.
 • Beschikbaarheid: Ik geef slechts 2 cursussen per week (reageer tijdig).

Kostenbesparende tip!

Deze incompany cursus Zoekmachine-optimalisatie bedraagt € 875,- per dagdeel voor een groep van maximaal 5 collega’s. Hoe meer deelnemers je opgeeft, hoe minder investering per persoon.

 • 1 cursist     = € 875,- p.p. (persoonlijke coaching)
 • 2 cursisten = € 438,- p.p.
 • 3 cursisten = € 292,- p.p.
 • 4 cursisten = € 219,- p.p.
 • 5 cursisten = € 175,- p.p. (laagste prijsgarantie)

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

↓ Offerte aanvragen


Duizenden, tienduizenden, misschien zelfs miljoenen mensen googlen maandelijks naar jouw producten of diensten. Komen ze al op jouw website terecht? Zo niet, vul dan nu dit korte formulier in en klik op Verzenden.

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

 1. Intake: Ik bel of mail je binnen 24 uur. We plannen dan een intakegesprek, waarin we samen de inhoud en datum van je cursus vaststellen.
 2. Voorstel: Je ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvend voorstel op basis van je persoonlijke leerdoelen en wensen.
 3. Cursus:Na goedkeuring volg je een exclusieve cursus Zoekmachine-optimalisatie die 100% afgestemd is op jouw product, jouw markt en jouw website.

  06-506 368 60 | info@royishak.nl | Zeeduinweg 394, 1361 BG Almere
  NL40.INGB.0004.9032.32 (IBAN) | INGBNL2A (BIC)
  Algemene voorwaarden | 32147447 (KVK) | NL001612135B21 (BTW)