HomeTestimonials

Testimonials

Collega’s, klanten en lezers getuigen

Voilà. Enkele testimonials die ik de afgelopen jaren sprokkelde via Springest, Trustpilot, Klantenvertellen.nl, social media en mijn blog. Voor de sceptici onder jullie: nee, dit is géén selectie van enkel positieve getuigenissen.

Collega’s


Johan Verest

“Meest winstgevende online copywriter van NL.”

― Johan Verest, meest bekroonde copywriter van België


“Was ik Roy Ishak, dan veranderde ik mijn voornaam van Roy naar ROI. Zijn Return On Investment is immers kolossaal. Hij beschikt niet alleen over een gouden pen, hij weet deze ook voor zijn klanten te verzilveren ― een zeldzame combinatie. Voor mij is Roy, tot bewijs van het tegendeel, de meest winstgevende online copywriter van Nederland.”

Robbert van Ekris

“Uitzonderlijk hoge resultaten.”

― Robbert van Ekris, SEO Consultant, Traffic Builders


“Roy is één van de weinige copywriters die ik ken die in staat is om webteksten te schrijven die zowel zoekmachines als websitebezoekers weten te waarderen. Hij verwerkt overtuigingstechnieken en direct marketingstrategieën op vindingrijke wijze in zijn teksten en dat leverde hem (of liever gezegd: zijn klanten) uitzonderlijk hoge resultaten op.”

Bert Bauma

“Talentvolle, betrouwbare copywriter.”

― Bert Bauma, Promotion Manager, Reader’s Digest


“Roy onderscheidde zich in zijn werk door een grote dosis creativiteit. Hij is bijzonder gedreven en verdiept zich ook in de achtergronden van succesvolle direct mailcampagnes. In zijn periode bij Reader’s Digest toonde Roy zich een betrouwbare medewerker met veel belangstelling voor de resultaten van zijn werk. Ik kan Roy Ishak bij u aanbevelen als een talentvolle, betrouwbare copywriter.”

Ronald Edwards

“Best converterende copywriter van Nederland.”

– Ronald Edwards, Associate Partner, Prospex

Elke Vermeulen

“I can recommend Roy for any (SEO) job.”

― Elke Fleur Vermeulen, Content Manager, KPN


“Creative, determined, and always striving to compose the best content and the best campaign possible, that is how Roy’s professionalism can be descibed best. He is a great partner in brain storm sessions and a trusted companion in proof-reading and editing tasks. His copy and marketing paths are always fresh and goal oriented. Roy uses intelligent outlines and composes his content methodological after the latest findings in SEO. Applying his technical knowledge is always combined with fine, clear, and reader friendly copy. That is why I can recommend Roy for any (SEO) job or task that requires a professional.”

Klanten


Arjan Jonker

“Het geld driedubbeldwars waard.”

― Arjan Jonker, Waardevolle Webteksten (beoordeling: 10)


“Wat doe je als je als copywriter tegen je kennisplafond oploopt? Als je wéét dat je blinde vlekken hebt? Als je weet dat je méér kunt bereiken voor je klanten, maar je weet niet hóe? Dan volg je de Cursus Copywriting van Roy. De afgelopen weken is mijn plafond de lucht in geschoten. Van doelgroeponderzoek tot schrijftechnieken: Roy brengt zijn kennis direct toepasbaar over, op basis van je eigen cases. Niet alleen doe ik mijn werk nu met meer zelfvertrouwen, dankzij hem heb ik ook een deel van mijn schrijfplezier herwonnen. Het geld driedubbeldwars waard. Boek ’m nu, voordat Roy zich dat ook realiseert en zijn prijzen (terecht!) verhoogt.”

Chris Rommers

“Hij ging ‘above and beyond’.”

Chris Rommers (beoordeling: 10)


“Samen met een collega-ondernemer – beiden zijn we doorgewinterde marketers en copywriters – heb ik van Roy een training op maat gekregen, toegespitst op de onderwerpen SEO, copy en conversie. We hoopten op een hoog niveau en nieuwe inzichten, en dat hebben we in alle opzichten gekregen. Roy heeft ons laten zien hoe je SEO, copy en conversie op een analytische manier aan elkaar kunt rijgen. Hij gaf daar bij gul en zeer gericht advies over onze beide websites. Na de training ontvingen we niet alleen alle trainings- en naslagmaterialen, maar in diezelfde mail zette hij de tijdens de training besproken adviezen ook nog een keurig op een rij mét aanvullingen, waarmee hij “above and beyond” ging. Het was een méér dan inspirerende ochtend, en die zeer uitgebreide after sales service was slagroom op de toch al geweldige taart. Ik beveel Roy van harte aan aan iedereen die grote eerste stappen wil zetten in praktisch toepasbare kennisgroei, maar zeker ook aan professionals die al de nodige kennis en ervaring hebben.”

Georgia Walker

“Highly recommended!”

― Georgia Walker, HolidayparkSpecials.co.uk (9)


“Roy is passionate about what he does and has a knack for inspiring others with his extensive knowledge, engaging manner and ample experience. I left the sessions feeling informed and eager to put what I’d learned into practice. Highly recommended!”

Deborah van de Laar

“Wauw, deze training maakt schrijven leuk!”

― Deborah van de Laar, Ministerie van Defensie (8,9)


“Wauw, deze training maakt schrijven leuk! Bedankt voor de leuke en leerzame dag. Ik heb erg veel van jouw training geleerd. We gaan dit zeker gebruiken bij alle stukken die wij in de aankomende periode gaan schrijven.”

Bart Potjes

“Roy zet je serieus aan het denken”

― Bart Potjes, Scheer en Foppen (beoordeling: 10)


“Reeds twee trainingen gehad waarin Roy zijn mening en visie verkondigde. Ondanks enige aanwezige kennis over SEO/Copywriting nog veel geleerd en opgestoken! Roy zet je serieus aan het denken en brengt de praktijk met geestige en hulpvolle voorbeelden in kaart. Hiermee wordt eenieder op een positieve manier geprikkeld om aan de slag te gaan, dat kan niet anders. Wij kunnen hier alvast mee voort!”

Anke Horstman

“Erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd!”

― Anke Horstman, Centraal Beheer (beoordeling: 9,1)


“Erg blij dat ik deze cursus heb gevolgd! Allerlei nieuwe inzichten verkregen en veel inspiratie opgedaan. Persoonlijke leerdoelen komen bij deze training ruim aan bod. Een aanrader, wat mij betreft.”

Kitty Kilian

“Ik ben het niet eerder zó gul tegengekomen.”

― Kitty Kilian, De Blogacademie (beoordeling: 10)


“‘Knappe jongen die mij nog wat over copywriting weet te leren’, dacht ik, arrogant als ik kan zijn, en schreef me in voor een dagdeel Proef Op De Som. Maar potverju, ik had me niet gerealiseerd dat Ishak zijn cursus gewoon een niveautje opschaalt als dat nodig is. Het schrijven sloeg hij over, maar hij liet me in no time inzien dat ik de helft van het vak over het hoofd had gezien. Schrijven, okee, maar meten, ho maar. Het mooie is: dat deed ‘ie niet triomfantelijk. Hij liet het gewoon zien. Hij deelde zijn kennis gul – ik ben het niet eerder zó gul tegengekomen onder vakgenoten. Ook daar kan ik zelf nog wat van leren. En hoewel hij snel kan schakelen, bereidt hij zijn workshops goed voor, en stuurt hij naderhand nog een paar bestandjes met samenvattingen en aanvullingen waarmee je nog wel een tijdje zoet bent. Waarvan akte: het is nu een maand later, en ik ben zijn tips nog aan het verwerken. Het resultaat moet over een paar maanden zichtbaar zijn. Ben erg benieuwd. Help me onthouden, Roy, dat ik dan een update stuur.”

Marianne van Berkel

“De CTR was van 30% naar 38% gegaan.”

― Marianne van Berkel, Agis (beoordeling: 9,9)


“Ik heb heel veel gehad aan de cursus Copywriting van Roy Ishak. Hij weet heel goed waar hij het over heeft. Onderbouwt alles. Hij is vooral ook ontzettend flexibel: hij liet cursus volledig aansluiten op onze wensen en speelde in op alle vragen die wij hadden. Daardoor was de cursus een van de meest praktische en waardevolle cursus die ik heb gehad. En dat zijn opleiding ook echt goed is blijkt uit het feit dat het in de praktijk werkt. Ik kreeg laatst feedback op een tekst die ik gewijzigd had: de CTR was van 30% naar 38% gegaan. Waarmee wel weer bewezen is (n=1) dat de cursus copywriting (voor mij) ook echt van toegevoegde waarde was.”

Casper Brasser

“Zijn no-nonsense aanpak sprak mij erg aan.”

― Casper Brasser, ABN AMRO (beoordeling: 10)


“Ik heb een uitstekende ervaring met de training copywriting van Roy Ishak. Vooral de praktijkgerichtheid en zijn no-nonsense aanpak spraken mij erg aan. Geen zweverige algemeenheden en gewoon goede tips om direct toe te passen. Lekker vlot en met humor door de stof heen. Prima!”

Karin Gordijn

“Ik heb hier zoveel aan gehad.”

― Karin Gordijn, TNT (beoordeling: 10)


“Ik heb 2 hele leerzame dagen gehad met Roy Ishak. Hij vertelt heel rustig welke stappen we gaan zetten tot een goed resultaat. Roy houdt zich keurig aan de planning en geeft tussendoor veel tips en beantwoord je vragen. Ik heb hier zoveel aan gehad. Voor mij is er een nieuwe wereld open gegaan. Na deze training geloof ik echt dat de methode die Roy je vertelt, je website veel beter kunt promoten. Ik heb er enorm veel energie van gekregen en ga met goed vertrouwen mijn plan van aanpak schrijven. Dank je wel Roy voor je geduld en goede uitleg.”

Linda Tomaselli

“Increased my understanding of the SEO world.”

― Linda Tomaselli, EnergieDirect.nl (beoordeling: 8,9)


“I took the Zoekmachine-optimalisatie (SEO) course in June 2014. Roy had structured the course based on my personal level and the needs of our company. The advices he gave were practical and efficiency-oriented and he was willing to share his knowledge without reservation. The course certainly has increased my understanding of the SEO world and it has provided us with the right tools we need to improve our SEO strategy so I would definitely recommend it.”

Erik den Hertog

“Beste transformatie in schrijfstijl binnen 1 dag!”

― Erik den Hertog, Ministerie van Defensie (9,9)


“Een goede en gedegen cursus die je valkuilen in je schrijfgedrag duidelijk maakt. Roy is een uitstekende cursusleider. Hij doet dit op een leuke en glasheldere manier. Theorie en praktijk gaan hand in hand. Daarom beveel ik deze cursus bij iedereen aan die gewend is om ambtelijk te schrijven. Glashelder!”

Mathijs Maes

“1 van de beste copywriters/SEO-specialisten.”

― Mathijs Maes (beoordeling: 10)


“Dankzij mijn studentenjob kreeg ik de kans om een sessie met Roy bij te wonen. Vanaf de eerste minuten werd het me duidelijk dat ik met één van de beste copywriters/SEO-specialisten te maken had. Gedurende de training is mijn interesse voor het vak van SEO en copywriting alleen nog maar gegroeid. Roy weet precies hoe zijn enthousiasme op een ander kan doen overslaan!”

Johan Roza

“Roy is een toptrainer.”

― Johan Roza, Brautschuhe (beoordeling: 10)


“Roy is een toptrainer. De training copywriting is to the point en het geleerde is direct toepasbaar. Ik heb deze training uitgekozen omdat ik goed vindbare en goed converterende teksten wilde leren schrijven. Aan deze verwachting is geheel voldaan. Door de feedback op een bestaande tekst wordt leereffect vergroot. Daarnaast biedt Roy de mogelijk om achteraf nog een extra tekst te laten controleren. Ik kan deze training aan iedereen, die goede teksten wil leren schrijven, aanbevelen!”

Lotty Rothuizen

“Hij heeft mij er ook mee overgehaald ;-)”

― Lotty Rothuizen, Schrijven en Schrappen (beoordeling: 9)


“De cursus Copywriting gaf mij precies die handvatten die ik nodig had. Een kapstok om mijn teksten aan op te hangen zodat lezers worden overtuigd, gerustgesteld en overgaan tot actie. Teksten die converteren dus. Hij heeft mij er tenslotte ook mee overgehaald ;-) We waren met een klein gezelschap, de sfeer was goed en Roy weet hoe hij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan helpen. Daardoor was de workshop voor alle deelnemers zinvol. Roy is een leuke spontane trainer, met gevoel voor humor.”

Carola Noordermeer

“Van het kaliber bovenste beste.”

― Carola Noordermeer, Cube Bikes (9)


“De cursus die Roy Ishak aanbiedt is er een van het kaliber bovenste beste. Wil je vooruit met je teksten? Dan ben je bij Roy aan het juiste adres. Zijn vakkundige manier van presenteren is zeer aanstekelijk en motiveert. Je leert leesvoer te schrijven om elke doelgroep te bereiken. Bedankt Roy voor het hervullen van onze vulpen!”

Anoniem

“Hij wist precies de juiste snaar te raken.”

― Anoniem (beoordeling: 10)


“Roy Ishak heeft een enorm belangrijke bijdrage geleverd aan onze marketinginstrumenten met zijn training creatief schrijven! Hij wist bij ons precies de juiste snaar te raken. Iedere cursist is vervolgens enthousiast aan de slag gegaan met deze instrumenten en de impact ervan op onze doelgroep aanzienlijk vergroot. De training van Roy is een enorme aanwinst om een goed resultaat neer te zetten.”

Jaap-Willem Mol

“Ik vond het echt een sterke training.”

― Jaap-Willem Mol, Spankracht (beoordeling: 10)


“De training die ik pas bij Roy Ishak volgde heeft me een goeie boost gegeven in het serieuzer aanpakken van m’n online-copywriting-skills. Ik vond het echt een sterke training, en zeker in de dagen na de training (toen ik er praktisch mee aan de gang ging) merkte ik hoe hij in dat kleine beetje tijd structuur in m’n aanpak heeft weten te brengen. Dikke complimenten dus!”

Petra Mertens

“Ik heb hem nu al bij vrienden aangeraden.”

― Petra Mertens (beoordeling: 9)


“In 1 woord: geweldig! Roy weet zoveel en kan het ook heel helder uitleggen. Voordien twijfelde ik aan mijn schrijfstijl, maar dankzij Roy weet ik dat daar niks aan schort. We hebben samen gekeken hoe mijn teksten nog vloeiender worden en voor een nog hogere conversie zullen zorgen. Ik heb hem nu al bij vrienden aangeraden, op dezelfde dag van de cursus, dus dat zegt genoeg :-)”

Veerle van der Linden

“Wij hebben zin in schrijven :-)”

― Veerle van der Linden, Avnet (beoordeling: 10)


“Roy heeft ons marketingteam een geweldige leuke en leerzame training gegeven. Wij hebben flink wat handvatten gekregen om leuke, beter converteerbare content te schrijven en teksten van onze buro’s te beoordelen. Dankjewel, Roy! Wij hebben zin in schrijven :-)”

Cleo Diesveld

“Inspirerende cursus!”

― Cleo Diesveld, Muiden Maritiem (beoordeling: 9)


“Inspirerende cursus! Je leert vanuit de klant te schrijven, wat daarbij belangrijk is en hoe je een tekst leuker maakt om te lezen. En daarnaast nog een berg aan SEO tips tussendoor! Ook niet onbelangrijk.”

Laurette Sengers

“Awesome #Copywriting course.”

― Laurette Sengers, The Word Game


“Going over my notes from yesterday’s awesome #Copywriting course again. Thanks, @RoyIshak for sharing your insights, tips and tricks!”

Ruud Makarawung

“De cursus is zeer praktijkgericht.”

― Ruud Makarawung, Break (beoordeling: 10)


“Zeer goede en kundige trainer met veel ervaring, enthousiasme en humor. De cursus is zeer praktijkgericht en geeft waardevolle informatie over copywriting die ik direct kon toepassen op mijn eigen website. Een aanrader!”

Jeanette van Horssen

“Het was een leuke en leerzame middag.”

― Jeanette van Horssen, Cosmo (beoordeling: 8)


“Met veel geduld en een duidelijke uitleg heeft Roy ons wijzer gemaakt binnen de wereld van SEO. Het was een leuke en leerzame middag.”

Jaap Le Poole

“Ik kreeg exact wat ik zocht.”

― Jaap Le Poole, ABN AMRO (beoordeling: 9,8)


“Ik kreeg exact wat ik zocht: een duidelijk proces waarmee ik zelf goede op SEO gerichte teksten kan schrijven. Roy leerde mij stapsgewijs SEO onderzoek te doen waardoor je ontdekt waar je de meeste kans maakt om gevonden te worden. Hierna gingen wij aan de slag om teksten te schrijven die gevonden worden en bezoekers verleiden op jouw link te klikken. Ik beheers nu de basis stappen voor SEO. Zijn presentatie is ontspannen en hij deelt ook zijn kennis over marketing & sales in het algemeen.”

Jason Wu

“Eén van de leukste en beste training(en).”

― Jason Wu, Suite Seven (beoordeling: 9)


“Mijn ervaring met de training van Roy is dat het één van de leukste en beste training(en) zijn die ik gevolgd heb op het gebied van online marketing. De training(en) en Roy onderscheiden zich onder andere door de persoonlijk en praktische aanpak. Na de cursus kan je de kennis direct toepassen. Kortom, een aanrader!”

Thijza Brouwer

“Zeker een aanrader.”

― Thijza Brouwer, Mailtraffic (beoordeling: 9)


“Een interessante training, leerzaam en veel tips in the pocket. Zeker een aanrader.”

Femke Bergman

“Vanaf zijn planeet heeft hij aarde goed in zicht.”

― Femke Bergman, Cube Bikes (beoordeling: 9)


“Bijzonder hoe Roy, als absolute woord-nerd, zo motiverend en inspirerend onderwijst. Vanaf zijn copywritingplaneet heeft hij de aarde goed in zicht, waardoor de cursus op geen enkel moment aanvoelt als een ver-van-mijn-bed-show. Het feit dat wij ook hem konden inspireren zegt eigenlijk alles.”

Gerdine van de Ven

“Goed afgestemd op ons aller interesses.”

― Gerdine van de Ven, DMSS (beoordeling: 9)


“Hoewel wij met een zeer gemêleerd gezelschap waren, was de workshop goed afgestemd op ons aller interesses. Duidelijk verwoord.”

Nicole Geijsen

“Hij laat concrete voorbeelden zien.”

― Nicole Geijsen, Lindenhaeghe (beoordeling: 10)


“Roy had zich uitstekend voorbereid op de training en zich goed ingelezen in ons bedrijf. Hij laat concrete voorbeelden zien die direct toepasbaar zijn. Daardoor heeft de training voor ons echt toegevoegde waarde.”

Monique Cremer

“Was de tijd en het geld alleszins waard!”

― Monique Cremer, Cosmetic Clinics (beoordeling: 9)


“Zeer leerzame en inspirerende training. Wat weggezakte technieken afgestoft, nieuwe kunstjes bijgeleerd en met een bak vol inspiratie naar huis gegaan. Was de tijd en het geld alleszins waard!”

Monika Kijewska

“A great inspiration in the meanders of writing.”

― Monika Kijewska, Social Blue (beoordeling: 8,9)


“Over a month ago Roy carried out a workshop in our company on the creative writing. I so much appreciated and enjoyed it. Roy, with simplicity and human touch shared his knowledge. Good workshop is not only the quality of the knowledge but also the way it is presented with passion and insight, so you listen, learn and smile. Thank You Roy! I strongly reccomend Roy as a great inspiration in the meanders of writing.”

Maxim Donskoi

“Mooie combinatie van theorie en oefeningen.”

― Maxim Donskoi, Comm’ant (beoordeling: 10)


“Roy is een sympathieke en inspirerende leraar. De cursus is een mooie combinatie van de nodige theorie met oefeningen voor in de praktijk. De uitleg is helder en ook nog eens leuk! Ik ga de kennis zeker toepassen in de praktijk.”

Jasper Aarts

“Gegarandeerd een stijgende omzet!”

― Jasper Aarts, Vente Exclusive (beoordeling: 10)


“Met goedgemutste humor en haalbare handreikingen wandel je samen met Roy door de stof heen. De cursus zorgt gegarandeerd voor goed converterende teksten en een stijgende omzet!”

David Ruting

“De prospects varen onze haven binnen. ;)”

― David Ruting, Comm’ant (beoordeling: 9)


“Omdat we meer blogartikelen en website teksten maken wilden we leren om pakkend, compact en gestructureerd te schrijven. Roy Ishak leerde ons precies dat door middel van a. gebruik menselijke drijfveren b. het 9 vragen model en c. praktische tips bij het schrijven. Roy is een vriendelijke en uitstekende docent die ons goed bij de les heeft gehouden. We passen nu met het hele team dezelfde principes toe en versterken elkaar bij het maken van goede content. En je weet… content is KING! Daardoor varen de prospects van Comm’ant onze haven binnen. ;)”

Rosa Doreleijers

“Hij heeft een effectieve methode ontwikkeld.”

― Rosa Doreleijers (beoordeling: 9)


“Roy heeft een zeer effectieve en gestructureerde methode ontwikkeld om de SEO van een website aan te pakken. Hij leert je er mee werken d.m.v. kleine praktijkopdrachten en case-studies, zodat je het meteen in de vingers krijgt. Met zijn begeleiding, tips en humor, gaat er een gave SEO-wereld voor je open. Bedankt Roy!”

Wouter Geboers

“Erg praktijkgericht. En met een vleugje humor!”

― Wouter Geboers, Hypotheek-rentetarieven.nl (10)


“Een in-company training van Roy Ishak. Ik kan je zeggen: een echte aanrader. Achter de vlotte Roy, schuilt een berg aan kennis. En die deelt hij op een enthousiaste manier. Even een snelle update van de nieuwste SEO trends in 2017. Daarna aan de slag. Cursus SEO-copywriting. Hoe begin je er aan? Schrijf je voor Google, of voor je bezoeker? Of kan je dit slim combineren? Welke vragen stelt je bezoeker? Hoe bouw je goed op? Op structurele wijze gidst Roy je door zijn aanpak. Erg praktijkgericht. En met een vleugje humor!”

Jos Raeskin

“Perfect afgestemd op mijn behoefte.”

― Jos Raeskin (beoordeling: 9)


“Een 1op1-training over content marketing, zakelijk bloggen, SEO en social media. Roy had zijn programma perfect afgestemd op mijn behoefte, op mijn vragen en op mijn doelstellingen. Dus geen standaardverhaal dat wordt afgeraffeld. Als copywriter ben ik bovendien tegen een aantal zaken anders (beter) aan gaan kijken. Prima cursus dus!”

Jeroen Rat

“Hij bande holle frasen naar het kerkhof!”

― Jeroen Rat, Sensi Seeds (beoordeling: 9)


“Ik heb een hele positieve ervaring met deze korte to-the-point cursus van Roy. Hij leerde mij kort en bondig te zijn in de communicatie. Tevens kan ik me nu nog beter verplaatsen in de diverse doelgroepen. Daarbij bande hij de holle frasen naar het kerkhof! Hij heeft ons geleerd met bewijzen te komen.”

Yoeri Heering

“Mooie resultaten gerealiseerd.”

― Yoeri Heering, TSA-slotje.nl (beoordeling: 10)


“Roy bedankt! Enorm leerzaam, ontzettend waardevolle training. Wat een kennis, fijne en humorvolle manier van kennisoverdracht tijdens de trainingen, echt ongekend. Super hands-on, direct toepasbaar, vele handige tips en tools. En inmiddels mooie resultaten gerealiseerd!”

Alex

“Zeer interessant en leerzaam.”

― Alex, Sensi Seeds (beoordeling: 10)


“Ik heb de workshops Copywriting van Roy als zeer interessant en leerzaam ervaren. Roy verzorgt zijn workshops op een prettige informele wijze, dat vond ik ook erg fijn.”

Jeroen Wolbers

“Roy onderscheidt zich in zijn vakgebied.”

― Jeroen Wolbers (beoordeling: 9)


“Een topper! Roy onderscheidt zich in zijn vakgebied door conversieverhogende technieken te combineren met verleidelijke teksten. De wijze waarop hij dat vertaalt in zijn cursussen is niet alleen heel inspirerend, maar ook direct toepasbaar in de praktijk. Zijn enthousiasme en bevlogenheid werken daarbij zo aanstekelijk dat je meteen met zijn tips aan de slag wil gaan.”

Side Willems

“Vriendelijk en met verstand van zaken.”

― Sido Willems, Opatel (beoordeling: 10)


“Vriendelijk en met verstand van zaken. Heeft ons op de goede weg geholpen op het gebied van SEO. Zeer betrokken.”

Alma Offenberg

“Eerdere trainingen waren me tegengevallen.”

― Alma Offenberg (beoordeling: 9,8)


“Ik heb een open inschrijving van de cursus Copywriting gevolgd. Ik was blij verrast over het enthousiasme en kennis van Roy Ishak. Eerdere trainingen van andere bedrijven waren me tegengevallen. Mijn ervaring is erg positief en zou hem zeker aanraden bij iedereen.”

Michaël Willems

“Wij zijn direct ermee aan de slag gegaan!”

― Michaël Willems, Opatel (beoordeling: 10)


“Zeer leerzaam, praktisch en enthousiasmerend. Wij zijn direct ermee aan de slag gegaan!”

Adwin van Gerven

“We dachten dat we het op orde hadden.”

― Adwin van Gerven, Opatel (beoordeling: 10)


“Binnen een paar uur al veel wijzer geworden van hoe wij onze site kunnen verbeteren richting zoekmachine-optimalisatie. Veel tips gekregen die op korte termijn al kunnen worden toegepast. Maar ook veel nieuwe inzichten gekregen die voor langere termijn werken. Uiteindelijk hebben we een mooi actieplan van A tot Z. We dachten dat we het redelijk op orde hadden, maar met deze nieuwe inzichten blijken er toch heel wat verbeterpunten te liggen en kunnen we zeker weer vooruit.”

Laura Stamm

“Ik dacht dat ik alles al wist.”

― Laura Stamm, Identimo (beoordeling: 9)


“Ik heb een tijdje geleden een cursus copywriting gevolgd bij Roy. Ik ben een grafisch ontwerper en wilde graag mijn copywriting verbeteren. Sterkere advertenties voor mijn klanten kunnen maken en de tekst op onze website verbeteren. Het vak vond ik al erg interessant en ik dacht dat ik alles al wist, maar Roy Ishak heeft mij verrast met een enthousiaste en inspirerende cursus. Zijn tips maak ik elke dag gebruik van en zijn persoonlijke aanpak is heel fijn. Je krijgt niet het gevoel dat je een nummertje bent, alle vragen en zelfs je website, wordt individueel aangepakt. Zo loop je weg met enthousiasme om écht te gaan beginnen met schrijven en hebt meteen nuttige tips in je broekzak om meer klanten binnen te halen. Oftewel een hele goede aanrader!”

Maarten Vermaat

“Zeer ervaren docent.”

― Maarten Vermaat, Opatel (beoordeling: 10)


“Zeer ervaren docent waar ik veel van geleerd heb. Vooral zijn praktijkervaring was van toegevoegde waarde.”

Laura Wilpstra

“De training was echt op maat.”

― Laura Wilpstra, NivoNext (beoordeling: 9)


“Interessante en zeer complete training. Roy had zich erg goed voorbereid. Ik heb veel geleerd over het schrijven van goede teksten die het verkoopproces bevorderen. De training was echt op maat gemaakt met voor ons relevante voorbeelden.”

Agnes Boekema

“In 2 leuke dagdelen heel veel geleerd!”

― Agnes Boekema, NivoNext (beoordeling: 9)


“In 2 leuke dagdelen heel veel geleerd! De informatie tijdens de training is goed gedoseerd, aansluitend bij onze vragen en altijd relevant. Zijn bevlogenheid voor wat hij doet heeft ons geïnspireerd om direct en enthousiast aan de slag te gaan met onze teksten, website en SEO.”

Sven Pype

“Zijn talent werd bevestigd tijdens de les.”

― Sven Pype, Hyboma (beoordeling: 9)


“Roy is een prima lesgever en bovendien een steengoed copywriter. Ik las een aantal stukjes van zijn blog vóór de les en was meteen verkocht. Zijn talent werd trouwens bevestigd tijdens de les. Hij vertelt je graag alle trucjes om online beter te communiceren. Kortom: een echte aanrader.”

Sonja Havermans

“Bevlogen copywriter met diepgaande kennis.”

― Sonja Havermans (beoordeling: 10)


“Zeer inspirerende cursus! Heel veel geleerd in korte tijd. Roy is een bevlogen copywriter met diepgaande kennis van het vak. Beide weet hij fantastisch over te brengen.”

Annemarie Schrijen

“Ik was positief verrast.”

― Annemarie Schrijen, Vestia (beoordeling: 9)


“Ik was positief verrast, eindelijk eens een andere benadering van het fenomeen ‘creatief schrijven’. Zijn tips en invalshoeken gebruik ik niet alleen voor nieuwtjes, maar ook voor brieven, mails etc. Multiple inzetbaar. Praktisch en nuttig.”

Vrouwtje van Zweeden

“Veelzijdige en praktische cursus.”

― Anoniem (beoordeling: 8,7)


“De cursus die ik vorige week van Roy kreeg zou in eerste instantie gericht zijn op de SEO van mijn website, maar uiteindelijk heeft hij me ook WordPress uitgelegd en allerlei handige tips en trucs gegeven.”

Niels Emmen

“Leerzaam, zelfs voor een gevorderde schrijver!”

― Niels Emmen, Happy Idiots (beoordeling: 9,4)


“Ik als ‘redelijke beginner’ heb vooral veel praktische tips meegekregen. De basis was voor mij bekend, maar juist de extra toevoeging op deze basis is erg waardevol. Het evalueren van de geschreven teksten is zeer leerzaam, zelfs voor een gevorderde schrijver/schrijfster!”

Wouter Swagemakers

“Topcursus van een topgast.”

― Wouter Swagemakers, Happy Idiots (beoordeling: 9,7)


“Samen met mijn collega’s hebben we een cursus creatief schrijven gevolgd van Roy. Heel veel geleerd en Roy weet het allemaal om een leuke en leerzame manier te brengen!”

Marieke van Geffen

“Zeker geen broodje aap verhaal.”

― Marieke van Geffen, Happy Idiots


“De tijd van de workshop vloog voorbij. Dat zie ik als een goed teken. Er waren veel mogelijkheden tot interactie en Roy kwam enthousiast over. Sommige punten van de presentatie waren me al wel bekend maar er waren ook genoeg punten die me aan het denken hebben gezet. Het was zeker geen broodje aap verhaal. :)”

Thomas Frenkiel

“Ongedwongen, rustige sfeer.”

― Thomas Frenkiel, Happy Idiots (beoordeling: 8,9)


“De cursus copywriting van Roy Ishak was zowel inspirerend en motiverend als zeer praktijkgericht. Roy combineerde voorbeelden uit zijn vakgebied met simpele opdrachten die we vervolgens uitgebreid bespraken. Zo leerden we eerst van ‘best cases’ en daarna direct van onze eigen fouten. Tijdens de cursus heerste er een ongedwongen, rustige sfeer. Roy houdt goed in de gaten hoe zijn publiek zich voelt en speelt daar ook op in. Al met al een leuke en leerzame cursus.”

Gerrie Pierik

“Roy heeft mijn kennisniveau flink verhoogd.”

― Gerrie Pierik, EF2 (beoordeling: 10)


“De cursus SEO van Roy heeft mijn kennisniveau flink verhoogd. De opgedane kennis is direct toepasbaar en geeft mij handvatten om goed onderbouwde keuzes te maken. Het is niet alleen voor mijzelf nuttig, maar de technieken zijn ook op onze klanten toepasbaar. De dag was intensief, leerzaam en gezellig. Ik vind de cursus echt een aanrader. “

Jessie de Bruin

“Waarom ‘maar’ een 8,6 dan?”

― Jessie de Bruin, Happy Idiots (beoordeling: 8,6)


“De cursus van Roy is een leerzame cursus, heel praktisch en vol met tips die je meteen kunt gebruiken. Bovendien presenteert Roy zijn cursus met enthousiasme en humor, waardoor je meteen zin krijgt om zelf aan de slag te gaan. Al met al vond ik de cursus erg motiverend. Een aanrader dus! Waarom ‘maar’ een 8,6 dan? Ja Roy, dan had je gisteren onze tekst toch moeten laten winnen! ;)”

Caroline Ebeling Koning

“Aandacht voor cases van de deelnemers.”

― Caroline Ebeling Koning, CèKK (beoordeling: 9)


“Een zeer op de praktijk toegespitste training. Deskundige trainer met aandacht voor cases van de deelnemers.”

Loes de Leede

“Mijn conversie en CTR stegen aanzienlijk!”

― Loes de Leede, Eurocamp (beoordeling: 9)


“Zeer leerzame 1-op-1 cursus copywriting gevolgd. Zeer leerzame en inspirerende dag. Heel praktisch en veel goeie tips. Geleerd om volgens een stappenplan teksten te schrijven die boeien én scoren. Na het toepassen van de learnings uit de cursus stegen de conversie en CTR van mijn e-mailnieuwsbrieven aanzienlijk!”

Astrid Kruijer

“Hij staat met beide benen in de praktijk.”

― Astrid Kruijer, Textivity (beoordeling: 10)


“Roy Ishak is een sympathieke, deskundige opleider die met twee benen in de praktijk staat en zijn kennis goed weet over te brengen. Dat doet hij met groot enthousiasme en in heldere bewoordingen. Roy weet mensen te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Met zijn tips gaf hij mij de juiste handvatten om mij verder te ontwikkelen op het gebied van online copywriting en SEO. Een echte topper, dank je wel Roy!”

Anoniem

“Ook een paar minpuntjes.”

― Anoniem (beoordeling: 7)


“De SEO cursus van Roy heb ik prettig ervaren. Aan de hand van een vraagstuk van een collega, zijn we aan de slag gegaan. De tools waarmee we hebben gewerkt, zijn handig. Ook een paar minpuntjes. De voorbeelden die Roy gaf, waren vooral van commerciele bedrijven. Dit past minder goed bij de non-profit organisaties voor wie wij vooral werken. Ik miste ook een onderdeel waarin we zelf aan de slag konden gaan. Toch vond ik over het algemeen de cursus duidelijk en de sfeer was goed.”

Dennis van Dongen

“Echt een unieke ervaring.”

― Dennis van Dongen, EnergieDirect.nl (beoordeling: 10)


“Echt een unieke ervaring en eye-opener. Roy brengt theorie direct in praktijk en stelt de juiste vragen om tot concrete oplossingen te komen. Wij gaan dit zeker herhalen.”

Caroline de Vente

“Bravo!”

― Caroline de Vente, DagjeWeg.nl (beoordeling: 9)


“Roy weet kennis op een boeiende, inspirerende manier over te dragen op zijn publiek. Hoewel hij voor een groep cursisten van zowel beginnende schrijvers als ervaren journalisten stond, wist hij de cursus voor een ieder relevant te maken. Bravo!”

Wouter Krusemann

“Een absolute SEO-topper.”

― Wouter Krusemann (beoordeling: 9,8)


“Een absolute SEO-topper die meer dan voldoende empathische en communicatieve vaardigheden bezit om goed uit te leggen en je problemen te begrijpen!”

Bas van de Beek

“Zijn inhoudelijke kennis is zeer indrukwekkend.”

― Bas van de Beek (beoordeling: 9,6)


“Roy is een gedreven professional die de soms complexe thematiek rondom online marketing en zoekmachineoptimalisatie op een heldere en enthousiaste manier overbrengt. De inhoudelijke kennis van Roy is zeer indrukwekkend. Wat echter nog indrukwekkender is is de manier waarop Roy deze kennis deelt met cursisten. Vooral zijn didactische vaardigheden en het vleugje humor maken dat ik de cursus van Roy aan iedereen zou aanbevelen die echt eens wat wil leren over online marketing. En ook belangrijk: je hebt bij Roy zeker een fijne dag.”

Jacquelien Wielaard

“Een schat aan waardevolle tips.”

― Jacquelien Wielaard (beoordeling: 9)


“De cursus was volledig op maat. Na afloop een helder beeld van mijn vaardigheden en valkuilen. Daarnaast een schat aan waardevolle tips.”

Melissa Ris

“Relevante voorbeelden en nuttige informatie.”

― Melissa Ris, USG People (beoordeling: 10)


“Roy had de training op maat gesneden voor onze situatie en wensen. Hij gaf relevante voorbeelden en nuttige informatie en wist onze vragen tijdens de training goed te beantwoorden.”

Tim Roemer

“Wij zullen Roy nog vaak inschakelen.”

― Tim Roemer, Scoot Media (beoordeling: 10)


“Roy is een zeer goede spreker die je in een korte tijd veel nuttige informatie kan geven. Deze informatie hebben we direct in de praktijk kunnen uitvoeren. Wij zullen Roy nog vaak inschakelen voor trainingen.”

Mads Bruijnesteijn

“Een leerzame, creatieve en boeiende training!”

― Mads Bruijnesteijn, Scoot Media (beoordeling: 9,1)


“Een leerzame, creatieve en boeiende training! In een verkorte versie van je cursus heb je mij en mijn team op een interactieve, creatieve en leuke manier laten zien hoe je – door bepaalde tips & trucs – teksten met een bepaalde twist uitdagender en overtuigender kunt opstellen. Ondanks dat wij zelf al redelijk wat ervaring hebben met het schrijven van teksten, heb je ons toch iets extra’s kunnen leren en ons op een andere manier naar bepaalde invalshoeken laten kijken. Super!”

Maurice de Busschere

“Ik raad het iedere ondernemer aan.”

― Maurice de Busschere, MediaMaus (beoordeling: 9,9)


“Recentelijk (29-05-2014) heb ik een cursus marktonderzoek en copywriting gevolgd bij Roy Ishak tijdens een zeer informatieve avond. Naast de waardevolle informatie heb ik een aantal nieuwe netwerkcontacten opgedaan die bereid zijn om elkaar te ondersteunen. Roy Ishak heeft mij een aantal nieuwe inzichten gegeven in het benaderen van de doelgroep/klanten doormiddel van copywriting en online marketing. In de toekomst ga ik de ontvangen tips zeker toepassen en ik raad iedere ondernemer aan om een cursus van Roy Ishak te volgen wanneer u worstelt met uw online marketing, SEO of copywriting.”

Monique Bijlard

“Getalenteerde en vakkundige coach.”

― Monique Bijlard, JT International (beoordeling: 9,4)


“De cursus praktisch copywriting heeft mij krachtige tools aangereikt om zelfstandig aan de slag te gaan. Roy Ishak is een getalenteerde en vakkundige coach. Ik recommandeer de cursus aan bij iedereen die geïnteresseerd is.”

Gürtan Ercan

“Laatste SEO-ontwikkelingen binnen één dag!”

― Anoniem (beoordeling: 10)


“Roy is uitermate goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op SEO gebied en weet deze op een prettige manier over te brengen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij weet hij de theorie goed te vertalen naar de praktijk.”

Nataja van den Heuvel

“Roy Ishak is zeer vakkundig!”

― Natasja van den Heuvel, Avnet (beoordeling: 9)


“Zeer inspirerende, leerzame cursus waarbij gebruik wordt gemaakt van voorbeelden/oefeningen uit het bestaande werkproces. Roy Ishak is zeer vakkundig!”

Marja van Wijk

“Toen kwam ik in contact met Roy.”

― Marja van Wijk, Rijschool ’t Gerij (beoordeling: 9,8)


“Alle contacten die ik voorheen over dit onderwerp gehad had zorgden voor frustratie! Toen kwam ik in contact met Roy: eerlijk, to the point, no-nonsense. Kort en goed: een aanrader!”

Gabi Lodewijk

“Ontzettend origineel.”

― Gabi Lodewijk, BellyWork


“Hoi Roy, ik wil je bedanken voor je onwijs leuke folder. Ontzettend origineel om die ‘spiegel’ in te bouwen op de voorkant. Teksten zijn ook lekker vlot. Krijg veel positieve reacties. Top!”

Karin Melissant

“Geloof me, we hebben er heel wat versleten.”

― Karin Melissant, Mimiko


“Eindelijk (!) een copywriter met teksten die zowel aan Laura’s commerciële eisen als aan mijn ‘poëtische’ wensen voldoen. En geloof me, we hebben er heel wat versleten, hihi.”

Gerbrig Weerstand

“Een hele waardevolle SEO Checkup!”

― Gerbrig Weerstand, Ranex Rustbuster (beoordeling: 9)


“Een hele waardevolle SEO Checkup! In een paar uurtjes tijd een volledig nieuwe en frisse kijk op SEO. Roy is een betrokken en mensgericht persoon en intussen ook heel doelgericht en praktisch. Een prachtige combinatie. Weer veel nieuwe kennis opgedaan en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn nieuw verworven inzichten. Bedankt Roy!”

Moniek Martens

“Superhandige, praktische en inspirerende tips.”

― Moniek Martens, Footlogics (beoordeling: 9)


“Leer en durf jezelf te zijn in teksten. Superhandige, praktische en inspirerende tips. Je krijgt zin om direct energiek aan de slag te gaan met wat je leert! De workshop Copywriting: een erg leuke, krachtige en leerzame training van een heel enthousiaste, veelzijdig geïnteresseerde trainer. En Roy heeft vooral veel humor. :) We waren met een gevarieerd gezelschap met verschillende kennis- en ervaringsniveaus. Roy wist ons alle drie naadloos en op een natuurlijke manier te begeleiden. En zo leerden we ook van elkaar. :) Dank je wel!”

Channa van der Weij

“Ik vind zijn manier van coaching erg prettig.”

― Channa van der Weij (beoordeling: 10)


“De training van Roy Ishak was een mooie ervaring. Ik vind zijn manier van coaching erg prettig. Want hij houdt rekening met de behoefte van de anderen, waardoor je sneller leert en de stof in je opneemt. Super Roy!! Dankjewel.”

Stefanie Taylor

“Would follow a course again any time.”

― Stefanie Taylor, Sensi Seeds (beoordeling: 10)


“Informative, funny, visual, explanatory, super examples, good timing (not too much at once), had us involved (thru exercises), would follow a course again any time.”

David Duclos

“Roy managed to get my entire team involved.”

― David Duclos, Sensi Seeds (beoordeling: 10)


“Roy managed to get my entire team not only interested but also very involved with his approach to copywriting. His methodology is referred to, discussed and practiced in the team on a regular basis now. Excellent training!”

Red

“Game-changingly useful copywriting course.”

― Red, Sensi Seeds (beoordeling: 10)


“Fun, informative, lively and ultimately game-changingly useful online copywriting course. Roy is an excellent communicator and his training has already made a positive difference to our online communication style.”

Elmy Everaert

“Het was ook nog gezellig.”

― Elmy Everaert, Eigen Haard (beoordeling: 9)


“In korte tijd (2 dagdelen) heel veel geleerd. Het materiaal is to the point en relevant. Dat geldt ook voor de informatie die ik heb meegekregen. Niet alleen over schrijven, maar ook over marketing. De opleider is erg klantvriendelijk; altijd snelle reactie, goede feedback, ook tussen en na cursusdagen. En hij is flexibel, sluit goed aan bij mijn niveau en individuele wensen. En het was ook nog gezellig.”

Joris Brussel

“Roy weet waar hij over praat.”

― Joris Brussel, BungalowSpecials.nl (beoordeling: 9)


“Zeer informatief en leerzame training. Roy weet waar hij over praat en brengt dat op een fijne manier over!”

Arjan Jonker

“Wat mij betreft ís hij de klepel.”

― Arjan Jonker, Waardevolle Webteksten (beoordeling: 10)


“De SEO-klokken horen we allemaal luiden. We weten er allemaal wel íets van. Maar hoe zit het nu écht? Dat is wat ik wilde weten. Heb ik dankzij de cursus van Roy nu de klepel gevonden? Nee. Wat mij betreft ís hij de klepel: Roy praat niet na wat je overal kunt lezen, hij leert je wat hij heeft geleerd in de praktijk. En dat komt vaak juist níet overeen met alle zogenaamde ‘adviezen’ die je online vindt. Ik ga de theorie zo snel mogelijk toepassen. Resultaat gegarandeerd. :-)”

Farello Balker

“Wat een geweldige cursus was het!”

― Farello Balker, Comm’ant (beoordeling: 8,7)


“Roy, wat een geweldige cursus was het! Ik heb bijzonder veel geleerd van je Cursus Copywriting. Je kennis is direct inzetbaar. Onze investering is hiermee snel terugverdiend.”

Annette van Es

“Alle tips heb ik direct kunnen toepassen!”

― Annette van Es, Camerik Voortman (beoordeling: 8)


“Fijn om deze training met een klein clubje te volgen. Alle ruimte voor vragen en leuk om een eigen, actuele case mee te nemen waarmee we gingen ‘stoeien’. Alle tips heb ik direct in de praktijk kunnen toepassen!”

Nicolle van den Bosch

“Een must voor elke blogger anno nu.”

― Nicolle van den Bosch, Mindvitamins.nl (beoordeling: 10)


“Dank voor de fijne sessie SEO en copywriting Roy. Theoretisch versus praktisch toe te passen tools, een must voor elke blogger anno nu. Dank ook voor het meedenken over de invulling van mindvitamins.nl.”

Johan Verest

“Hij maakt van de les één lange aha-erlebnis.”

― Johan Verest, copywriter (9,7)


“De afstand Brussel-Hilversum bedraagt 200 kilometer, maar ik heb geen centimeter spijt gehad van de lange rit. De cursus “online copywriting” was voor mij een sprong in het diepe, maar Roy heeft als Mozes het water voor mij gespleten. Nu bevaar ik zonder koudwatervrees de woelige zeeën van SEO, Facebook, Twitter en blog. Roy verstaat de kunst om een moeilijke materie uit te leggen zonder te vervallen in oeverloos technisch geëmmer. Hij is een betrokken docent, die je bij de les houdt door de juiste vragen te stellen en jou zelf het antwoord te doen opspitten – zoals Socrates deed met de slaaf van Meno. Dat maakt van de les één lange aha-erlebnis. De kennis blijft langer bij, en ik kan ze meteen toepassen. Zeker voor herhaling vatbaar, zelfs al was de afstand 2.000 kilometer.”

Lianne Captain

“Ik heb in één middag veel geleerd.”

― Lianne Captain, Wolters Kluwer (beoordeling: 9)


“Ik heb in één middag veel geleerd over het in kaart brengen van je klanten zodat je teksten supergericht voor je klanten kan schrijven. Ondanks een brede marketingachtergrond een geheel andere invalshoek die veel op kan leveren. Daarnaast zorgt de praktische inslag voor directe toepasbaarheid.”

Roeland van de Beek

“Roy heeft overal een passend antwoord op.”

― Roeland van de Beek, Comm’ant (beoordeling: 9)


“Top training! Van grote inzichten tot kleine details, Roy Ishak heeft overal een passend antwoord op. Er betrokken bij de klantspecifieke situatie.”

Jannie van de Visch

“Ik kan iedereen de heer Ishak aanbevelen.”

― Jannie van de Visch, New Styling (beoordeling: 9,6)


“De heer Ishak weet op een heel fijne en duidelijke manier zaken over te brengen. Je kan het het gelijk in de praktijk tot uitvoer brengen. Hij denkt met je mee en geeft inzicht daar waar je zelf vastliep. Ik kan iedereen de heer Ishak aanbevelen mocht je meer weten over Sales & Marketing.”

Phillip Jansen

“Ik weet nu hoe ik moet linkbuilden.”

― Phillip Jansen (beoordeling: 8,8)


“Roy Ishak is een vriendelijke en professionele leraar die rustig de tijd neemt om je iets te leren. Met leuke anekdotes, die soms niks met de training te maken hebben, houdt hij de aandacht goed op hem gericht. Ondanks dat ik, persoonlijk, door elke vlieg die voorbij vliegt ben afgeleid heb ik uren lang zonder probleem naar Roy kunnen luisteren. Met plezier heb ik zijn training afgerond, en wat ook nog mooi is meegenomen is dat ik nu weet hoe ik moet linkbuilden. Top gozer!”

Eva Bos

“Effectiever geweest met actieve opdrachten.”

― Eva Bos, Sensi Seeds (beoordeling: 7)


“Leuke training en nieuwe inzichten opgedaan. Ik denk dat het effectiever was geweest als actieve opdrachten onderdeel waren van de cursus (huiswerk, meer praktijk cases).”

Jan Reitsma

“Investering die zichzelf snel terugverdiende.”

― Jan Reitsma, Wine in Black (beoordeling: 10)


“Leuk opgezette en leerzame workshop! Roy leerde me veel slimme trucs om effectiever te schrijven. Voor mij was het een zinvolle investering die zichzelf snel terugverdiende.”

Berry de Jong

“Het heeft ons business en werk opgebracht.”

― Berry de Jong, Starlive (beoordeling: 9,2)


“Het vraagstuk voor ons bedrijf is goed geïnventariseerd en in kaart gebracht. Na een uitgebreid onderzoek is aan het hele team een begrijpelijke uitleg en presentatie gegeven t.a.v. bereik en landingspagina’s. Tevens is de webbouwer hierin betrokken. Wij zijn zeer tevreden. Ook over de nazorg. Wij hadden hierna nog vragen en hiervoor kwamen adequate antwoorden en aanvullingen. Het heeft ons business en werk opgebracht.”

Andy Vinkenborg

“Trainingen die direct resultaat opleveren.”

― Andy Vinkenborg, Suite Seven (beoordeling: 9,6)


“Roy Ishak geeft trainingen die direct in de praktijk toepasbaar zijn én direct resultaat opleveren. Door jarenlange, aantoonbare ervaring brengt hij jou en je bedrijf naar een hoger niveau.”

Chris van der Lee

“Je bent meteen op je gemak.”

― Chris van der Lee, Suite Seven (beoordeling: 9,2)


“Zeer tevreden met de training die Roy gegeven heeft. Prettig in de omgang en zeer deskundig. Je bent meteen op je gemak wanneer je bij Roy een training volgt.”

Elsemieke Jaakke

“Kwam precies op het juiste moment!”

― Elsemieke Jaakke, Vente Exclusive (beoordeling: 9)


“Ik heb de training als zeer leerzaam en interessant ervaren. Ik werk nog niet zo lang als Copywriter en daarom kwam deze training precies op het juiste moment! Door de combinatie van theorie en praktijkwerk worden alle aspecten van het vak belicht die meteen toepasbaar zijn in mijn werk. Een echte aanrader dus!”

Yumiko Kobayashi

“Voor iedereen die geen doorsnee cursus wilt!”

Yumiko Kobayashi, Vente Exclusive (beoordeling: 9)


“Enorm veel geleerd in deze cursus copywriting. De cursus is voorbij gevlogen. Roy weet een goede combinatie te maken van de benodigde theoretische informatie met praktijk gerichte opdrachten. Zeer handig voor mijn werkzaamheden als online marketeer. Een aanrader dus voor iedereen die niet opzoek is naar een doorsnee copywriting cursus!”

Miriam Swaans

“Perfect als opfrisser.”

― Miriam Swaans, Swaans Communicatie (beoordeling: 9,1)


“Leerzame sessies, praktische tools om weer creatief aan de slag te gaan. Perfect als opfrisser om weer even terug naar de essentie van ons vak te keren…”

Mariska Boogaard

“Jemig wat is leren leuk.”

― Mariska Boogaard (beoordeling: 9)


“Ken je het geheim van groeien als copywriter? Ik wel…een buitengewoon boeiende training copywriting, creatief schrijven en seo schrijven volgen bij Roy Ishak. Inspiratie en kennis opdoen, tips & tricks, sprekende voorbeelden, jezelf direct verbeteren. Jemig wat is leren leuk. Helemaal als je het gelijk kunt toepassen bij je volgende opdracht. Roy heeft zo veel kennis en kan dit heel goed overbrengen. Overweeg je om een cursus bij hem te volgen? Dan zeg ik doen!”

Ayla Kok

“Zeker aan te bevelen!”

― Ayla Kok, Freddify (beoordeling: 9,6)


“Wij hebben een zeer goede ervaring met R. Ishak. Hij heeft ons een stuk verder geholpen in onze marketing ontwikkeling. Zeker aan te bevelen!”

Kim Sapuletty

“Mijn teksten zijn duidelijk verbeterd.”

― Kim Sapuletty, Klik Proces (beoordeling: 8,7)


“Als beginnend tekstschrijver heb ik veel geleerd van de cursus van Roy Ishak. Mijn teksten zijn duidelijk verbeterd. Samengevat: zijn cursus is goed te volgen, inspirerend en handig voor in de praktijk. Ga zo door!”

Monique Le Blansch

“Deskundige SEO-specialist.”

― Monique Le Blansch, sem-business.nl (beoordeling: 9,2)


“Roy Ishak is een deskundige SEO-specialist. Zijn trainingen zitten goed in elkaar en spelen goed in op de praktijk. Ook na de trainingen worden vragen naar volle tevredenheid beantwoord.”

Hanneke de Boer

“Wat een kennis heeft hij vergaard.”

― Hanneke de Boer (beoordeling: 9,8)


“Ik volgde bij Roy in Almere een training SEO en WordPress. Roy viel me al langer op als copywriter. Wat een bevlogen man! In een paar uur tijd leerde hij me een zoekwoordenanalyste te maken, hoe ik een WordPress-site zelf kan onderhouden en nog veel meer. Roy is ook nog eens een hartelijke man. Ook niet onbelangrijk! Wat een kennis heeft hij vergaard. Ik ben er jaloers op. Dus wat mij betreft is Roy Ishak de investering meer dan waard. Inmiddels attendeer ik mijn eigen netwerk op Roy’s kwaliteiten als trainer/opleider in het digitale tijdperk waarin sommige ondernemers oude stijl nog steeds in verdwalen. Aanrader!!”

Michou Malestein

“Elke seconde was leerzaam.”

― Michou Malestein (beoordeling: 8,7)


“Vaak voldoet een “standaard” cursus niet geheel aan je behoefte en is 70% leerzaam en de resterende 30% ‘verdoe” je je tijd. De cursus van Roy was zodanig goed door hem voorbereid dat elke seconde leerzaam was.”

Valerie Paas

“Erg goede creatieve en praktische tips.”

― Valerie Paas, Swaans Communicatie (beoordeling: 9,1)


“Roy gaf erg goede creatieve en praktische tips die je een nóg betere tekstschrijver maken.”

Veronique de Weichs

“Ook na de workshop kon ik bij hem terecht.”

― Veronique de Weichs (beoordeling: 8,1)


“Roy heeft me in een dagdeel uitgelegd wat SEO is en hoe het werkt. Aan de hand van praktische oefeningen heb ik inzicht gekregen hoe SEO werkt en hoe het toe te passen. Ook na de workshop kon ik bij hem terecht met vragen. Hij geeft op een prettige en duidelijke manier les.”

Sara Jegella

“Helemaal top!”

― Sara Jegella, FerienparkSpecials.de (beoordeling: 9)


“Helemaal top! Veel geleerd en een gezellige tijd gehad met Roy.”

Anne-Lotte Hartog

“Super fijn dat Roy op kantoor kon komen.”

― Anne-Lotte Hartog, HotelSpecials.nl (beoordeling: 8)


“Het was super fijn dat Roy bij ons op kantoor kon komen, zo werden we uitgedaagd om in onze eigen omgeving kritisch naar ons eigen werk te kijken. Ook was het heel waardevol dat we van tevoren documenten konden insturen, waarna we tijdens de training erop in gingen met de benodigde SEO theorie. We hebben er zeker iets aan gehad!”

Jolien Cohen - van der Post

“Hij is goed op de hoogte van alle trends.”

― Jolien Cohen, HotelSpecials.be (beoordeling: 10)


“Roy gaf tijdens de training duidelijke voorbeelden en handige tools waardoor ik nu met de site nog beter scoor op SEO. Je kunt merken dat hij goed op de hoogte is van alle trends. Ook fijn dat hij na de training nog wat handige tools doorstuurt.”

Cora Bastiaansen

“De leerstof is boeiend.”

― Cora Bastiaansen (beoordeling: 9)


“Roy is een zeer prettige trainer. Hij weet zijn cursisten op hun gemak te stellen en de ruimte te geven, zodat ze ook van elkaar kunnen leren. De leerstof is boeiend, praktijkgericht en wordt met plezier én met humor gebracht.”

Sarah Johnson

“Na zijn cursus voel je je geïnspireerd!”

― Sarah Johnson, ICS Cool Energy (beoordeling: 10)


“Ik heb erg veel gehad aan de cursus copywriting van Roy Ishak. Roy heeft mij op een leuke en eenvoudige manier veel meegegeven. Na het volgen van zijn cursus voel je je geïnspireerd!”

Ruud Makarawung

“In het begin vond ik Roy vrij duur.”

― Ruud Makarawung, Break


“Ik moet zeggen dat ik Roy in het begin vrij duur vond, maar ben inmiddels helemaal van gedachten veranderd. Deze jongeman is elke cent waard! Hij heeft een zeer resultaatgerichte werkwijze, gaat efficiënt om met de uren van zijn klanten en heeft mijn investering binnen 3 maanden al terugverdiend.”

Michèle van Hal

“De cursus biedt wat hij belooft.”

― Michèle van Hal, ABN AMRO (beoordeling: 9)


“De cursus biedt wat hij belooft: praktische en direct toepasbare handleidingen voor het schrijven van doelgerichte copy. En Roy is een professionele en ervaren copywriter die met passie vertelt over zijn vak. Kortom: een echte aanrader!”

Manon de Jong

“In 1 maand steeg ik organisch met 31%.”

― Manon de Jong, reiswijsneuzen.nl (beoordeling: 10)


“Roy gaf mij met volle aandacht een individuele training voor het optimaliseren van de online vindbaarheid (SEO) van Reiswijsneuzen.nl. In een maand tijd stegen mijn organische zoekresultaten met 31%, wat een fantastisch resultaat is! Daarnaast heeft Roy met mij gespard over een verdienmodel en mij voorzien van concrete adviezen voor de technische optimalisatie van mijn website, zoals laadsnelheid, plugins, website structuur etc. Na afloop van andere cursussen bleef ik vaak een beetje ‘zweven’, maar bij Roy kreeg ik een strak omlijnd plan en weet ik exact hoe ik verder moet. Wat Roy Ishak onderscheidt is zijn gedetailleerde en toegepaste aanpak. Hij verdiepte zich duidelijk in mijn vraagstelling en voorzag me van specifieke tips voor mijn website. Ook zijn veel concrete acties ter plekke doorgevoerd. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid tijd en de kwaliteit van het werk dat hij heeft geleverd. Ik kan hem iedereen aanraden en overweeg zelfs een aanvullende cursus copywriting bij hem te gaan volgen.”

Lezersreacties


Roel Weerheijm

“Het meest inspirerende dat ik in jaren las.”

― Roel Weerheijm, freelance tekstschrijver


“Dit is -met afstand- het meest inspirerende dat ik in jaren las over effectief bloggen. Veel dank!”

Ravi Jadnanansing

“Conversieratio steeg met 27,10%.”

― Ravi Jadnanansing, LeasePlan Nederland


“Ik heb je tips gebruikt in een Google AdWords-campagne. Het heeft geresulteerd in 23,25% minder kosten per conversie en een conversieratio die met 27,10% steeg.”

Leida Groot

“Bij 40% van de bedrijven op gesprek.”

― Leida Groot, hipinderegen.nl


“Ik heb jouw tips toegepast en verwerkt in een e-mail en mag nu bij 40% van de geadresseerde bedrijven op gesprek komen! Echt cool! :)”

Johan Verest

“Mijn dochter van 5 wil met hem trouwen.”

― Johan Verest, meest bekroonde copywriter van België


“Roy is niet alleen een expert in het vak, hij is ook een fijne kerel. Het mooiste bewijs: mijn dochter van 5 wil met hem trouwen.”

Zina Barbara Benabed

“Ik hoop niet dat te veel mensen gaan lezen.”

― Zina Barbara Benabed, Miinto Benelux


“Top blog en inhoudelijk supersterk. Ik hoop niet dat te veel mensen je blog gaan lezen; dan wordt de competitie moordend!”

Roy van Wensen

“Het is een plezier om ze te lezen!”

― Roy van Wensen, zorgwijzer.nl


“Hi Roy, ik ben blij dat je nu eindelijk je ‘geheime’ pdf’s gaat delen, het is namelijk een plezier om ze te lezen! Groetjes en succes, je naamgenoot”

Olaf Pijl

“Geweldige schrijver.”

― Olaf Pijl, Searchify Search


“Roy is een geweldige schrijver. Succes gegarandeerd!”