HomeAlgemeenRoy Ishak opnieuw verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Roy Ishak opnieuw verkozen tot Beste Opleider van Nederland

????????????????????????????

Deze awards tillen opleidend Nederland naar een hoger niveau — dat is duidelijk. Je wint ze niet met tevreden cursisten, je wint ze met krijsende fans. Als ik naar mezelf kijk: ik trek alles uit de kast tijdens incompany cursussen. Omdat ik weet dat cursisten mij achteraf beoordelen op Springest.

Hetzelfde geldt voor de competitie. Man, man, man. Wat scoren ze hoog, zeg. Vorig jaar zat je gebeiteld met een 9,0 of hoger. Dit jaar leek dit beoordelingscijfer wel de ondergrens, zoals Springest-oprichter Ruben Timmerman al aangeeft in de video. Een diepe buiging naar alle opleiders!

Ik maakte zelf kans op vier categorieën: IT & Web, Sales & Marketing, Beste Trainer, Beste Opleider Overall. En dankzij een 9,4 als eindcijfer mocht ik vanavond in het Princess Hotel te Amersfoort de award in ontvangst nemen voor Beste Opleider van Nederland 2015 Overall. Whuaaaaaah!

Alle 97 cursisten die hun ervaringen deelden: bedankt, bedankt, bedankt. Zónder jullie was dit nooit gelukt. Ik ben apetrots dat ik, een eenpitter, deze titel een jaar lang mag dragen. Wat een fantastische afsluiting van 2015!

Helemaal omdat alle opleiders op Springest dit jaar automatisch meedongen naar deze prestigieuze publieksprijzen. Alle 3.638. Even tellen: 25x méér deelnemers. En dan de hoofdprijs voor kleine opleiders winnen. Niet te geloven. Nog één keertje … Whuaaaaaah! Champagne, champagne!


Betere beeldkwaliteit? Klik op het tandwiel-icoontje (rechtsonder in de YouTube-video) en selecteer de kwaliteit 720p HD.

Beste Opleider van Nederland 2015 (1)

Beste Opleider van Nederland 2015 (2)

5/5 - (13 stemmen)