HomeAlgemeenTraffic Builders, bedankt voor drie topjaren!

Traffic Builders, bedankt voor drie topjaren!

Traffic Builders

Ik heb hoogtevrees en voel mezelf een baas. Waarom? In januari was ik in Jamaica en daar sprong ik van de beroemde 12-meter hoge klif bij Rick’s Café (zie video). Het oogt niet heel heldhaftig, maar toch. Voor mij was het een kleine overwinning.

Ik vrees ook voor het ondernemerschap zonder zekerheid en ben inmiddels een baas. Waarom? Per 1 maart ben ik uit dienst bij Traffic Builders. Je leest het goed, ja. Ik heb ontslag genomen. Soms moet je gewoon eens een sprong in het diepe wagen …

Waarom verlaat je Traffic Builders?

De afgelopen tijd werkte ik wekelijks vier dagen voor Traffic Builders, twee dagen voor royishak.nl. Mijn agenda stroomde over. Deze website gaat als een speer en vergt meer en meer tijd: cursussen en interviews geven, lezersvragen beantwoorden enz.

Daarom hakte ik in Jamaica de knoop door: ik wil meer tijd steken in eigen projecten, zelfstudie en reizen. En ja, waarom ook niet? Ik werk tenslotte in de internetbranche. Ik kan werken waar ik wil, wanneer ik wil.

Schopt Wolter je eruit, omdat je stomdronken was?

Nee, joh. Dat artikel was één grote grap. Ik was broodnuchter op het moment dat ik Creatief denken doe je zzo (Burp!) schreef. Traffic Builders en ik zijn goed uit elkaar gegaan. Sterker nog, ik heb drie geweldige jaren achter de rug.

Het is en blijft een inspirerend online marketingbureau met veel kennis, visie en gelijkgestemde vakidioten die terecht tot de beste online specialisten van Nederland behoren. Het bewijs hiervan merk je in april. (Ik mag het grote nieuws helaas nog niet verklappen.)

Traffic Builders (1)

Traffic Builders (2)

Traffic Builders (3)

Dus, je gaat werken vanuit het buitenland?

Deels. In april verblijf ik op Curaçao. Bij mijn zusje Alexandra. Ik ga er volop studeren, testen, bloggen en royishak.nl optimaliseren. Succesvolle strategieën deel ik met je via artikelen en cursussen.

Alle binnenkomende cursusaanvragen plan ik in mei. Die maand vlieg ik naar Nederland en geef ik cursus na cursus, en in juni vertrek ik weer naar de volgende vakantiebestemming. Zo breng ik de komende tijd door: één maand computeren in het buitenland, één maand lesgeven in Nederland. YOLO.

Vind je niet dat je een groot risico neemt?

Absoluut. Ik vind het best eng ― helemaal omdat ik een hypotheek heb.

Aan de andere kant: ik wilde met royishak.nl binnen een halfjaar financieel onafhankelijk zijn en dat is ruimschoots gelukt. Alle SEO-strategieën en copywriting-technieken die mijn klanten bovengemiddelde resultaten bezorgden (+25 miljoen euro omzet in 8 jaar), zet ik immers ook in voor deze website.

En natuurlijk ga ik alsnog op mijn bek. Waarschijnlijk nog wel honderd keer. Boeiend. Iedere ‘epic fail’ brengt je nóg dichter bij succes. En succes betekent momenteel voor mij werken en studeren aan een zonovergoten zwembad.

Curaçao (1)

Curaçao (2)

Curaçao (3)

4.8/5 - (21 stemmen)